Do Vánoc zbývá Ježíškovi jen pár dní. Děti ve školce ví, že na světe je hodně dětí, a den je velmi krátký…a tak k nám přišel v předstihu. 😊

Před začátkem programu, jsme dětem předali ceny za účast v soutěži ,,Náš Betlém“. Soutěže v tvoření se zúčastnilo 16 dětí se svými rodiči. Děti měly za úkol vytvořit betlém, tak jak ho vidí samy.  Porota z řad žáků ZŠ a zaměstnanců, vybrali 3 nejkrásnější. Na 1. místě se umístil Filípek Lipš. 2. místo Kristián Jára a 3. místo Pepíček Fiala. Hlasovat mohli i fanoušci na Facebooku. Na 1. místě se umístila Simonka Zápotocká, 2. místo Tomášek Kaše a 3. místo Kubík Mašek. Všechny zúčastněné děti získaly balíček s dobrotami a dětskou vstupenkou do Vánočního domu v Karlových Varech. Šest výše uvedených dětí, navíc získaly vstupenku na výstavu vánočních betlémů na Karlštejně. Děkujeme za sponzorský dar. Darované betlémy, jsme společně s ručně vyrobenými dekoracemi prodávali v době adventu na trzích. Výtěžky z akcí, které pořádáme… schováváme na nové dětské hřiště a musíme se pochlubit, že už jsme na částce 62.000Kč. Snad ještě najdeme nějakého nového sponzora, který by nám dopomohl k našemu snu….a Ježíšek nám na  jaře dodatečně přinese nové hřiště.

Děti si pro Ježíška a své příbuzné připravily malou vánoční besídku. Děti zpívaly vánoční písně a recitovaly tematické básničky. A jak zaznělo v jedné písni….,, sešli jsme se pospolu u prostřeného stolu, až se večer se šeří Ježíšek nám nadělí….“ a tak se i stalo, díky finanční podpoře Městysu Nepomyšl, hmotného daru od některých rodičů a našitých pytlíčků od firmy Svěráková s.r.o.

Rádi bychom touto cestou chtěli poděkovat Obci Krásný Dvůr, za skvělou spolupráci, děkujeme že nás podporujete. Děkujeme také rodičům za spolupráci, výborné cukroví i vánoční dárečky pro paní učitelky…ani jsme netušily, že jsme byly tak hodné. 😊  Děkujeme Vám všem, děti z dárečků měly velikou radost. Na závěr, bychom rádi nejenom všem našim podporovatelům , ale úplně všem lidem na světě popřáli…

Přejeme Vám krásné a požehnané Vánoce plné lásky, radosti a pokoje. Ať se Vám splní všechna Vaše přání a ať prožijete tento čas v kruhu rodiny a přátel v klidu a pohodě. Přeji Vám hodně zdraví, štěstí a úspěchů v novém roce. Ať je pro Vás každý den plný lásky, radosti a pohody.

Paní učitelka Monika Bartušková